Menu
Taslon_1H

Talson is onderdeel van de Tirsan groep. De hoogwaardige trailers worden gefabriceerd in de hypermoderne fabriek in Adapazari in Turkije. De Tirsan groep is actief in 51 landen. Talson begeeft zich van oudsher op de markt van de luchtvrachten. Hier zijn licht gewicht, volume en rollerbanen voor luchtvrachtplaten belangrijke kenmerken. Door de jarenlange ervaring, maar ook door de goede kwaliteit en gunstige prijsstelling, mag Talson zich marktleider noemen in dit segment.

Productkenmerken
Productengamma

Talson trailers zijn benchmark in de luchtvracht. Talson kenmerkt zich door een laag eigen gewicht doordat gebruik wordt gemaakt van lichtgewicht materialen. Een ander belangrijk productkenmerk is dat de Talson-boxen zelfdragend zijn. Voor de vloer is dus geen chassisraam nodig zoals bij de traditionele trailerbouw. Dit scheelt in gewicht en binnenhoogte van de trailer.

Taslon_2H
  • drie-assige garment trailer
  • Air Cargo Lightly Insulated
  • Air Cargo Standard
  • Air Cargo Talfix
  • Air Cargo FNA-trailer

Drie-assige garment

Deze drie-assige trailer heeft speciale Talfix inwendige zijpanelen, waarmee door middel van stangen hangend textiel kan worden vervoerd en gelijktijdig boxladingen kunnen worden vervoerd op afzonderlijke dekken.

Distri-standard

Half gegalvaniseerd chassis, gemaakt van hoogwaardig ST 52